943 28 901
kontakt@omegalegal.no

Rettshjelp Oslo

Trenger du rettshjelp i Oslo? Omega Legal Rettshjelp AS i hovedstaden står klar til å bistå deg, enten du er privatperson eller næringsdrivende.

Omega Legal Rettshjelp er en autorisert rettshjelper som bistår både private og forretningsklienter med juridisk rådgivning innenfor flere sentrale rettsområder. Omega Legal Rettshjelp har kontor sentralt i Oslo sentrum, bare 100 meter unna Tinghuset og Høyesterett, men vi påtar oss oppdrag fra hele landet.

Våre fagområder inkluderer tvisteløsing, arbeidsrett, kontraktsrett, skatt og selvangivelse, kjøpsrett, selskapsrett, IT-rett og varemerkerett, herunder varemerkeregistrering hos Patentstyret og i EUs varemerkeregister EUIPO. Partner i Omega Legal, Erling Løken Andersen, har mer enn 15 års erfaring innen næringslivet, med særlig erfaring innen startups, M&A-transaksjoner, arbeids- og forretningsjuss.

Omega Legal er registrert som rettshjelper ved Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet og er medlem av International Bar Association (IBA).

Rettshjelpere har tillatelse til å drive juridisk rådgivning og bistand gitt av Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet i henhold til domstolsloven § 218 2. ledd. Rettshjelperen, på lik linje som en ordinær advokat, bistår sin klient i enhver juridisk problemstilling, både forebyggende og ved konfliktsituasjoner. På samme måte som en advokat søker han et resultat som er til det beste for sin klient. For klientene er det ofte billigere å benytte en autorisert rettshjelper enn advokat.

Kontakt oss når du trenger profesjonell rettshjelp i Oslo. Vår rettshjelpbistand kan i mange tilfeller dekkes av din forsikring eller av fri rettshjelp-ordningen. Fri rettshjelp ytes av advokater og autoriserte rettshjelpere, og betales helt eller delvis av Staten. Fyll ut vårt kontaktskjema for å få svar på om du kan ha krav på fri rettshjelp.

Omega Legal er nå en del av Advokatfirmaet Berngaard/Sandbek. Klikk her for å lese mer.