943 28 901
kontakt@omegalegal.no

Registrere varemerke

Trenger du juridisk bistand i forbindelse med å registrere et varemerke? Omega Legal Rettshjelp AS i hovedstaden står klar til å bistå deg, enten du er privatperson eller næringsdrivende.

Omega Legal Rettshjelp er en autorisert rettshjelper som bistår både private og forretningsklienter med juridisk rådgivning innenfor flere sentrale rettsområder, herunder å registrere varemerker i Norge, EU og ellers i verden. Omega Legal Rettshjelp har kontor sentralt i Oslo sentrum, bare 100 meter unna Tinghuset og Høyesterett, men vi påtar oss oppdrag fra hele landet.

Våre fagområder inkluderer tvisteløsing, arbeidsrett, kontraktsrett, skatt og selvangivelse, kjøpsrett, selskapsrett, IT-rett og varemerkerett, herunder varemerkeregistrering hos Patentstyret og i EUs varemerkeregister EUIPO. Partner i Omega Legal, Erling Løken Andersen, har mer enn 15 års erfaring innen næringslivet, med særlig erfaring innen startups, M&A-transaksjoner, arbeids- og forretningsjuss.

Omega Legal er registrert som rettshjelper ved Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet og er medlem av International Bar Association (IBA).

Rettshjelpere har tillatelse til å drive juridisk rådgivning og bistand gitt av Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet i henhold til domstolsloven § 218 2. ledd. Rettshjelperen, på lik linje som en ordinær advokat, bistår sin klient i enhver juridisk problemstilling, så som å registere et varemerke. På samme måte som en advokat søker han et resultat som er til det beste for sin klient. For klientene er det ofte billigere å benytte en autorisert rettshjelper enn advokat når man ønsker å registrere et varemerke,

Kontakt oss når du trenger profesjonell bistand til å registrere et eller flere varemerker. Fyll ut vårt kontaktskjema for å komme i kontakt med oss i dag.

Omega Legal er nå en del av Advokatfirmaet Berngaard/Sandbek. Klikk her for å lese mer.